Slaapkamer inrichten

Ga je voor een romantische stijl, trek dan de kerstlampjes uit de kast. Hang ze over het hoofdeinde of voeteneinde van je bed voor een gezellige uitstraling. Heb je de grote onderdelen van de kamer gehad, het bed, opbergruimte en verlichting, dan is het tijd om aandacht te besteden aan de rest van de ruimte. Verder werkt symmetrie erg goed in een slaapkamer/hotelkamer. Kleine slaapkamer met luxe inrichting. Kies voor twee dezelfde nachtkastjes, twee lampjes en als decoratie mooie (kunst)planten voor wat gezelligheid. Hang mooie kunst aan de muur en kies voor stijlvolle gordijnen of andere raambekleding. Succes met inrichten! En geef ons niet de schuld wanneer je ’s ochtends nog moeilijker uit je bed kunt komen 🙂 .

Slaapkamer inrichten

While the most waited (or hated) Holidays are in the past, and the Valentine’s Day is coming up, today you’ll see an amazing, luxurious, boutique place, located in the Great Masurian Lakes, near Elk and Augustow – Slaapkamer inspiratie: luxe hotel slaapkamer. It’s an old manor house restored to a hotel, called Mazuria Arte Manor Hotel and SPA, and welcomes guests to stay and relax, to taste delicious meals and enjoy the lake view. Plaats de badkamer in je slaapkamer en ontdek het hotelgevoel in jouw eigen huis. Door diverse functies van een badkamer weg te werken in 1 basis wand oogt de inrichting minimalistisch door de minimale detailleringen. Om het geheel zo strak en esthetisch mogelijk te maken hebben we gekozen voor een fraaie spiegelkast weggewerkt in de wand.

Zoek je nog decoratie artikelen voor het inrichten van uw woning? Kijk dan zeker eens bij  sl-homedecoration.com, je vind er J-Line Wanddecoratie en veel meer. Tover je interieur om tot een gelukkige plaats. Met de “Fancy Colours” collectie van J-line wordt elk feest bij jou thuis een echte topper! We zien alleen maar happy faces aan de feesttafel verschijnen, want van die overvloed aan kleur ga je gegarandeerd stralen. Dus waarom versier je jouw woonkamer dit jaar ook niet eens op een kleurrijke manier? Klik hier voor de  J-Line Wanddecoratie.Van Je Slaapkamer Een Luxe Hotelkamer Maken

Ook de toiletborstel en toiletrol zijn verborgen in de wand waardoor deze accessoires ook nauwelijks opvallen. Dankzij onze creatieve oplossing van de vrije opstelling van de Inline badkamer, in combinatie met de onzichtbaar gemonteerde glazen douchewand, lijkt de badkamer een modern en los object middenin de slaapkamer.. Een bedrunner is een smalle sprei die in boutique hotels wordt gebruikt om de bedden te verfraaien. Zo tover je je slaapkamer om tot een luxe hotelkamer. Deze schitterende, luxe bedrunner zorgt voor dat echte Hotel-chique gevoel! Hiermee tovert u uw slaapkamer om tot een design hotelkamer. De hotelstijl bedrunner is een decoratieve sprei van 220cm lang en 50 cm breed.

Hotel Slaapkamer In Eigen Huis

Een fraaie accessoire voor uw bed of loungebank. Prachtig hotelrunner, met aandacht gemaakt Handgemaakt, natuurlijk en duurzaam product Creër een Balinese hotelsfeer in uw slaapkamer N.B. Dit product is handgemaakt op Bali, dus ieder item is uniek. Creeer jouw luxury holiday hotel. Houdt rekening met kleine variaties. Wasvoorschrift: was de eerste keer apart. Een koude handwas is aan te raden. Inspiratie voor hotel-chique komt veelal uit Azië waar u schitterende designhotels vindt. Voor de mooiste textiel accessoires en kleurrijke bedspreien gaan wij naar de ambachtelijke shop van Dewi in Amlapura op Bali. Hier worden prachtige stoffen gemaakt voor tal van hotels op Bali.

Hotel Slaapkamer In Eigen Huis

Je hebt elke dag weer plezier van een stijlvolle slaapkamer waarin alles klopt. Een heerlijk bed, een goed doordachte inloopkast, prettige loopruimtes en vooral een sfeer waarin je je fijn voelt. Deze luxe slaapkamer voldoet aan alle criteria. slaapkamer ontwerp op maatperfect combineren met bed en kasteigen productievakkundig en zorgvuldig. Verbouwing naar een luxe slaapkamer in hotelstijl De Suite heeft voor het slaapkamerontwerp en de uitvoering van deze slaapkamer gezorgd. De wens was een luxe slaapkamer in hotelstijl met veel kastruimte. Daarvoor zijn van twee kamers één grote kamer gemaakt. We maakten niet alleen het bed en de kasten, maar hebben samen met Stof op Maat de volledige slaapkamer inrichting verzorgd.

Een Slaapkamer In Hotelstijl

Daarom is gekozen om de inloopkast met deuren uit te voeren. Met 8 draaideuren en 8 brede laden biedt de kast een zee aan opbergruimte. Bij het betreden van de inloopkamer springt onder de kasten de verlichting aan van een LED-strip. De verlichting achter de deuren gaat aan en uit door middel van een deursensor (11 hotels die je moet bezoeken voordat je je slaapkamer inricht). Boxspring op maat De luxe boxspring is een waar kunstwerk geworden. De capitonneringen rijken tot aan het plafond, waarvoor de stoffeerder ter plekke de eindafwerking heeft verzorgd. Rondom het gestoffeerde paneel loopt een houten lijst waar ook de leeslampen in verwerkt zijn. De elektrisch verstelbare boxsprings zijn volledig in eigen beheer gemaakt en afgestemd op de wensen van de gebruikers.

Hotel Slaapkamer Creeren

Al eens een hotelkamer gezien met alleen een plafondlamp? Juist, ja. Met een combinatie van tafel-, staande en plafondlampen kan je het licht regelen afhankelijk van wat je wil doen. Richt je slaapkamer in als hotelkamer.

Hotel Slaapkamer Creeren

Een luxe slaapkamer creëren waar je lekker in kunt wegdromen is één van onze specialiteiten. Een inrichting creëren voor een sfeervolle slaapkamer is altijd zeer persoonlijk. Want welk luxe behang of kleur verf verwerk je op de wanden voor een mooi effect. Wij adviseren u graag deze keuze in combinatie met een mooie vloerbedekking of vloerkleed en prachtige bijpassende gordijnen in onze showroom. In onze showroom van onze exclusieve woonwinkel te Rotterdam kunt u slaapkamer inspiratie op doen en vind u verschillende voorbeelden van luxe gordijnen verwerkt op roedes & roede uiteindes om extra effect te kunnen creëren.

Slaapkamer Inspiratie: Luxe Hotel Slaapkamer

Of wat dacht u van een heerlijk comfortabel bed met daarop een prachtig sprei & luxe sierkussens in uw sfeervolle slaapkamer. Of wilt u graag een slaapkamer in hotelstijl? Alles wordt voor u op elkaar afgestemd in een interieuradvies of interieurontwerp en afgestyled door onze interieurstylist Sharon naar voor een mooi en rustig geheel. U bent van harte welkom in onze showroom om slaapkamer inspiratie te komen opdoen en de mogelijkheden van een luxe slaapkamer zelf te komen bekijken.

Slaapkamer Als Hotelkamer Inrichten

Een Boutique Hotel interieur design staat voor pure, onvervalste luxe. In dit artikel ontdek je hoe je een luxe hotelinterieur in je huis kunt creëren. We zullen je leren welke elementen essentieel zijn in je interieur om van jouw woning een boetiekhotel te maken. Bij het creëren van de Boutique Hotelstijl is het belangrijk dat je niet van alles door elkaar gooit. Slaapkamer Als Hotelkamer Inrichten Modern. Dan hebben we het over een interieurstijl op zich en kom je uit bij de Eclectic Chic Interior Style of, als je hem niet zo chique en geraffineerd uitvoert, een algemene eclectische interieur stijl. Kan ook een keuze zijn! Maar voor nu focussen we op de Boetiek Hotel Stijl. Let’s go! Door het consequent doorvoeren van 1 stijl gaat jouw huis juist die hotel look krijgen.

Richt Je Slaapkamer In Als Hotelkamer

Bepaal van te voren welke kleuren je wilt gaan gebruiken en houd je hier aan! Een strikt kleurenpallet geeft een ruimte kracht en boldness. Hoe gedurfder jij durft te gaan met je kleurenpallet, hoe meer ‘hotelish’ het wordt! Denk je nu; ja leuk, maar hoe dan? Welke kleuren zijn nu mooi bij elkaar en hoe wordt het een eenheid zonder dat het een kermis wordt?Een MOODBOOK is een goeie stap om dit in kaart te brengen. Ga dus helemaal los op het combineren hiervan, juist dat geeft je Boutique Hotel interieur design een rijk en luxe gevoel. Hierbij geldt ook: more is more and less is poor! Maar pas op; stel het wel zorgvuldig samen! Het laatste wat je wilt, is dat iedereen jouw “zooi” overal ziet liggen.
Share us on…