Contre expertise incendie

Tegen het vuur is ontwikkeld door vrijwilligers van de National Fire Protection Association (NFPA) om een uitgebreid trainingsprogramma te bieden voor iedereen die zichzelf en anderen uit vuur wil beschermen. De training is ontwikkeld om de eerste responders en speciale operators (brandweerlieden) te helpen, effectief omgaan met noodsituaties met betrekking tot water, branden of rookincidenten. Als je bijvoorbeeld in een supermarkt aan het winkelen was toen een auto de winkel in de winkel naar Ashes kwam en je zoon in de winkel was in de winkel met zijn jonge kinderen, zou je dan meer zelfvertrouwen voelen om de situatie zelf te kunnen beheersen? Of zou u de eigenaar van de winkel laten weten, wetende dat hij uitgebreid had getraind in het afhandelen van waterbranden, de verantwoordelijkheid op zich neemt om iedereen uit de winkel te evacueren zonder de nodige stappen te ondernemen om het vuur te blussen? Met deze training onder je riem weet je wat je moet doen in dit soort situaties wanneer het niet altijd duidelijk is hoe je het beste kunt reageren.

Contre expertise incendie

Tegen vuur geeft je het vertrouwen om goede beslissingen te nemen in deze situaties, wetende dat je deskundige training hebt om je te ondersteunen. Uw training biedt u de expertise om te beslissen of u uw waterblusser ter plaatse moet gebruiken, om professionele hulp in te brengen of om een brandvluchtplan in te roepen. Je krijgt ook de kennis om te weten welk ontsnappingsplan je moet gebruiken wanneer. Omdat u hebt geleerd hoe u goede beslissingen onder druk kunt maken, heeft het waterincident geen invloed op uw besluitvormingsproces.

Als onderdeel van de tegenexpertise brand , bent u getraind om zich voor te bereiden op het ergste, om snel te handelen wanneer u het gevoel hebt dat alles niet goed is en uw darmgevoelens vertrouwt. Er wordt vaak gezegd dat we onze grootste fouten maken als we het het minst verwachten. Deze training helpt je te leren je gevoelens te vertrouwen en als je je angstig voelt, zeg jezelf dan dat alles goed is en ontspant. Je training leert je rustig te denken in plaats van een emotionele reactie in te nemen die kan leiden tot ongepast gedrag.

In de loop van de loop van de brandwond, leer je ook over noodnummers, EHBO-faciliteiten en hoe je veilig toegang hebt tot de telefoon. U moet weten hoe u de telefoon in een noodgeval kunt gebruiken en zult moeten weten wie u in een noodsituatie kan helpen. Tijdens het water incident zelf moet je leren omgaan met de overstromingen die gebruikelijk is in dergelijke situaties en hoe je kalm moet blijven. Misschien moet u ook leren hoe u minder krachtige apparatuur kunt improviseren of gebruiken als u niet de juiste trainingsapparatuur hebt.

Tijdens de training leert u dat het wijs is om niet in paniek te raken, omdat dit alleen dingen kan ontstemmen en het vuur gevaarlijk maken. U kunt leren om de verschillende tekens te identificeren die een brand aangeven en dienovereenkomstig handelen. U leert ook basisprincipes voor brandveiligheid, waaronder wat voor brand u moet vermijden, hoe een brand te doven en wat te dragen voor het werken in een brandgevoelige omgeving. Dit zijn enkele van de basisbrandveiligheidsmaatregelen die u tijdens een brand moet volgen.

Cursus volgen

De cursus tegen brandcertificering wordt geleverd met een certificaat dat u op verzoek aan uw werkgever kunt presenteren. U kunt deze certificaatscursus nemen op uw lokale brandtrainingscentrum of online via internet. Hoe dan ook, u kunt de nodige opleiding verkrijgen om in dertig minuten een uur-lange brandboor te bedienen. U hebt geen speciale trainingsapparatuur nodig voor dit soort werk, als alles wat u nodig hebt, wordt verstrekt door de tegen brandvaring. Er is geen andere ervaring die u kan uitrusten met meer vaardigheden en kennis over branden en werken met water.